Overslaan en naar de inhoud gaan

90% Puur & Eerlijk

Met Pasen had Albert Heijn een prachtige Puur & Eerlijk biologische entrecote...
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie

Goed gebakken, peper en zout erover gemalen, het Paasdiner kan beginnen!

related partner content for mobile comes here

Dochterlief van 7: “Pap, dat vlees heeft een raar smaakje.” En verdraaid, het vlees heeft een raar smaakje, het is vooral erg zout.... Snel de verpakking uit de afvalbak gevist, even de achterkant lezen. "Rundvlees product." Ben ik erg ouderwets als ik denk dat een biefstuk geen product is, maar 1 ingrediënt? Ja, kijk maar: "Ingrediënten: 90% rundvlees, water, zout, kaliumsorbaat, antioxidant, natuurlijke aroma’s."

De normale biefstuk van Albert Heijn is 100% rundvlees. De premium biefstuk: idem. Maar de biologische biefstuk is 90% puur en 90% eerlijk.

Puur. Eerlijk. Grote, alles-of-niets woorden. Als ik Albert Heijn was, zou ik er zuinig op zijn.

Advertentie

Reacties:

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word lid

Melden als ongepast

Door u gemelde berichten worden door ons verwijderd indien ze niet voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden.

Schrijvers van gemelde berichten zien niet wie de melding heeft gedaan.

Advertentie

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Word lid van Adformatie

Om dit topic te kunnen volgen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen liken, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in