Geen zorgen consument over voeding
Consumenten maken zich niet druk over hun voeding. Eten is vooral 'lekker en plezierig'. Vier op de tien mensen negeren mediaberichten over…

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie
Ook problemen als de gekkekoeienziekte BSE zijn allang vergeten, zo blijkt uit onderzoek onder Europese burgers in opdracht van het Europese Agentschap voor Veilig Voedsel (EFSA) en de Europese Commissie.
De EFSA is een bureau dat geleid wordt door de Nederlander Herman Koëter. Het is enkele jaren geleden opgericht om risico's van BSE-vlees en genmaïs te beoordelen.
related partner content for mobile comes here
related partner content comes here
Veel Europese burgers vinden dat voeding veiliger is dan tien jaar geleden: 38 procent zegt dat de situatie is verbeterd, tegen 28 procent die het verslechterd vindt. Daarbij vindt 29 procent dat er niets is veranderd (ANP).
Reacties:
Om een reactie achter te laten is een account vereist.
Inloggen Word lid