(Onderzoek) IJs blijft overeind in crisistijd
De afgelopen tien jaar steeg het aantal ijssalons met bijna 60 procent tot 525 vestigingen. Bij een gelijkblijvende ontwikkeling zal het aantal ijssalons toenemen tot circa 625 ijssalons in 2015. Dit blijkt uit onderzoek De IJssalon in Beeld 2013 van Van Spronsen & Partners horeca – advies.
IJssalons gaan steeds meer (branchevreemde) bijproducten verkopen zoals pannenkoeken, chocolade of koffie. Een algemene trend is daarnaast ook dat er meer aandacht is voor gezonde, biologische en duurzame producten.
Vacatures
Senior communicatie adviseur / Woordvoerder
Ministerie van Klimaat en Groene GroeiContentredacteur
Provincie UtrechtConcern communicatieadviseur
Gemeente AltenaDat is terug te zien bij de manier van ijsbereiding met het gebruik van natuurlijke grondstoffen, pure ingrediënten en FairTrade-producten.
Ondanks de crisis betalen consumenten graag voor kwaliteit, en goede en eerlijke producten.
Besteding per gast (in euro’s)
Reacties:
Om een reactie achter te laten is een account vereist.
Inloggen Word lid