Restaurant &samhoud places haalt twee sterren
De Michelingids 2013 mag dan een#039;enorme domper' "> 'enorme domper' zijn voor de restaurantwereld, bij chef Moshik Roth van &samhoud places is de vreugde groot over de eerste twee sterren. Hij evenaart hiermee het aantal sterren dat hij had in zijn restaurant in Overveen.
Roth: 'Ik ben uiteraard erg trots dat ik en mijn team onze sterren heb kunnen behouden en dat ook mijn grotendeels nieuwe team laat zien van dit niveau te zijn! De Michelinsterren zijn een enorme stimulans om door te gaan met het verwezenlijken van onze dromen: Het geven van gastronomie aan de wereld door het inspireren en verbinden van mensen.'
Vacatures
Allround Marketeer
CovetrusCampagneleider fondsenwerving
Natuur & MilieuSenior communicatieadviseur Milieu & Veiligheid
Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu&samhoud places is een initiatief van Moshik Roth in samenwerking met Salem Samhoud van organisatieadviesbureau &samhoud. In een interview in Adformatie 20 legde Salem Samhoud uit dat het sterrenrestaurant past in zijn streven om &samhoud uit te laten groeien tot één van de tien meest gewaardeerde merken ter wereld. Het restaurant moet hét voorbeeld zijn van hoe een organisatie zou moeten werken.
Uiteindelijk moet &samhoud places een wereldwijde keten worden van sterrenrestaurants. Het tweede komt in Kuala Lumpur, waar het adviesbureau al gevestigd is met tien medewerkers.
Reacties:
Om een reactie achter te laten is een account vereist.
Inloggen Word lid