Overslaan en naar de inhoud gaan

Maggi introduceert speciaal soort bakpapier

Het merk van voedingsmiddelenproducent Nestlé komt met Maggi Mals en Kruidig.
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie

wil het makkelijker maken om kip zo te bereiden dat deze mals en sappig blijft. Door het gebruik van het speciaal ontwikkelde Papyrus® beloofd Maggi een &;lekker mals stukje kip&; voor iedereen. Papyrus® lijkt op een soort bakpapier, waaraan de juiste hoeveelheid kruidenmelange en minimale hoeveelheid vet is toegevoegd. 

related partner content for mobile comes here

Maggi&;s productontwikkelaar Ben Hakstege zegt trots te zijn om deze nieuwe manier van koken te introduceren. Maggi Mals en Kruidig is vanaf dit najaar verkrijgbaar in de supermarkt.

Advertentie

Reacties:

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word lid

Melden als ongepast

Door u gemelde berichten worden door ons verwijderd indien ze niet voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden.

Schrijvers van gemelde berichten zien niet wie de melding heeft gedaan.

Advertentie

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Word lid van Adformatie

Om dit topic te kunnen volgen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen liken, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in