Restaurant Taiko, het restaurant in het Conservatorium Hotel in Amsterdam (Asian contemporary cuisine) start met Moët Hennesy, tot welke huis het luxe champagnemerk Dom Pérignon behoort de zogeheten Dom Pérignon Experience. Het gaat om een exclusieve Dom Pérignon Chef’s Table die gedurende één maand wordt aangeboden. Van 20 juni tot en met 16 juli 2016 kunnen gasten aan tafel bij executive chef Schilo van Coevorden.
Wat zij kunnen verwachten? Van Coevorden: ‘Een unieke selectie van Bento Box gerechten. Deze gerechten worden begeleid met de verschillende champagnes van Dom Pérignon.’ Dit is de eerste keer dat men in Nederland aan deze tafel kan aanschuiven. Eerder werden soortgelijke Dom Pérignon belevenissen gecreëerd in Hong Kong, Hamburg en Auckland.
Naast de ‘experience’, wordt Dom Pérignon een maand lang per glas geschonken. Moët Hennesey: ‘Dat is een unieke ervaring; de iconische champagne wordt in Nederland normaal gesproken alleen per fles geschonken.’
De managing director van Moët Hennessy Nederland, Bob Bron, zegt blij te zijn met de samenwerking. ‘In overleg met Executive Chef Schilo van Coevorden hebben wij een prachtig menu samengesteld waarbij Dom Pérignon vintage 2004 – 2006, Dom Pérignon Rose vintage 2004 en de Dom Pérignon P2 1998 volledig tot hun recht komen. Dom Pérignon is immers een grootse wijn, die zich uitstekend laat combineren met hoogwaardige ingrediënten.’
De Dom Pérignon Chef’s Table is vanaf 20 juni 2016 te boeken via TockTix. De tafel is beschikbaar voor 6 personen per avond. Prijs: €280,- per persoon voor een all-inclusive 3 gangen diner met Dom Pérignon bij iedere gang.
Plaats als eerste een reactie
Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!