Overslaan en naar de inhoud gaan

Opening Magnum Pleasure Store

Soms krijg je van die uitnodigingen waar het water je van in de mond loopt. Zodra ik lees over roze pralinestukjes, rozenblaadjes, goji…
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie

Om half zeven lag de rode loper uit en werden we verwelkomt met champagne van Zarb. Voor de grap zeg ik altijd als ik een uitnodiging krijg dat ik eerst check wie de drank sponsort, dat had ik in dit geval niet gedaan maar Zarb was prima, we kregen ook een fles mee in de goodiebag en ik moet zeggen, de flessen hebben een prachtig design.

Nicolette van Dam verzorgde het openingswoord. Ze refereerde aan vroeger, toen ze altijd een waterijsje kreeg en uitkeek naar de Magnum een keer per week. Maar in de Pleasure Store is wel meer te krijgen dan 'gewoon een Magnum'.

In de tijdelijke concept store op het Rembrandtplein (alleen deze zomer open) kun je namelijk je eigen, custom made Magnum-ijsje ontwerpen. Een flirtende 'Pleasure Maker' gaat ermee voor je aan de slag. Eerst kies je de coating (melk, wit, puur) om je naked Magnum mee te omhullen. Dat is sowieso al grappig om te zien, een keer zo'n naked Magnum zonder chocolade eromheen. Als de naked magnum gedoopt is kan de keuzestress beginnen. De toppings zijn verdeeld in drie soorten: Classics, Specials en Experimentals.

Een opsomming van de smaken:

Classics: hazelnootjes, biscuitwafel stukjes, witte chocolade krullen, pecannootjes, amandelnootjes en crushed speculaas. Specials: goji bessen, meringue stukjes, kokos, aardbeien suiker, caramel fudge stukjes, nougat, kandij suiker, gember stukjes en brownie stukjes. Experimentals : chocolade sinaasappelschillen, gesuikerde muntblaadjes, rozenblaadjes, roze praline stukjes, chocolade popping candy, gesuikerde viooltjes en cacao chili.

Na de topping mag je nog een chocolade variant kiezen die eroverheen wordt gegoten en dan krijg je hem liggend in een bakje. Het is dan echt een dikke Magnum geworden met een aparte structuur waar je wel even 'pleasure' van hebt.

Pleasure Seekers

De store wilt zich richten op 'pleasure seekers'. Madelon van der Tol van Magnum: 'Een pleasure seeker gaat van nature op zoek naar nieuwe, interessante dingen in het leven. Naar onconventionele, spannende nieuwe smaken bijvoorbeeld. Door de keuze uit bijzondere ingrediënten te bieden en bezoekers van de store zelf een ijsje te laten samenstellen, hebben wij geprobeerd in die behoefte te voorzien. Eigenlijk laten wij mensen hun eigen ultieme plezier creëren in de Magnum Pleasure Store.'

Ik kan wel zeggen dat dat gelukt is wat mij en vriendinnen betreft. Mede door het interieur en het design van de store creëert de Pleasure Store een heel andere sfeer en gevoel dan bij bijvoorbeeld een SWIRL waar je ook je eigen toppings kunt kiezen. Al weet ik natuurlijk niet of de Magnum Pleasure Store op een drukke zaterdagmiddag op het Rembrandtplein als er geen 'Summer Chique' als dresscode is nog steeds zoveel allure uitstraalt.

De uitnodiging:

Er is iets misgegaan bij het weergeven van de video. Ververs de pagina om het opnieuw te proberen.
Advertentie

Reacties:

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Melden als ongepast

Door u gemelde berichten worden door ons verwijderd indien ze niet voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden.

Schrijvers van gemelde berichten zien niet wie de melding heeft gedaan.

Advertentie

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Word lid van Adformatie

Om dit topic te kunnen volgen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen liken, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al abonnee? Log hier in