Aan de informatievoorziening van de Rijksoverheid verandert verder niets. Die blijft vragen van burgers beantwoorden via telefoon en e-mail en campagnes voeren via onder meer radio- en tv-spotjes.
Met de naam- en nummerwijziging wil de Rijksoverheid de herkenbaarheid voor burgers vergroten. Eerder is al één rijkslogo in gebruik genomen en zijn de websites van ministeries opgegaan in www.rijksoverheid.nl.
In de communicatie wordt de naam Postbus 51 wordt nu niet meer gebruikt. Aan het eind van de tv-spots wordt de naam Postbus 51 vervangen door Rijksoverheid. De bekende ‘jingle’ rond de radio- en tv spots blijft wel dezelfde.
ik loop tegen het volgende probleem op, vanaf 12 december 2012 tot 1 mei 2017 was ik bewindvoerder van een jonge vrouw met een lichamelijke en verstandelijke beperking, einde 2013 kreeg cliënte huisbezoek van het zorgkant en deze vertelde dat de facturen van de zorgverlener niet klopte en in strijd was met de overeenkomst, ook declareerde zelfs uren terwijl deze er nooit waren geweest. deze zorgverlener vorder nu via een Gerechtsdeurwaarder bij mij zo 25000,00 inclusief rente en kosten. Zij declareert ook 12000,00 terwijl ik cliënte zelfs had ziek gemeld, op 25 oktober 2014. Ik heb alles geprobeerd om te bereiken dat zij de facturen wilde aanpassen, maar zij bleef het weigeren, met het gevolg dat het Zorgkantoor mij als bewindsvoeder terecht dagvaardde, waarom terecht, omdat ik veel te veel geduld had en bleef wachten op de aangepaste facturen. Maar deze kwamen niet. Bij de rechtbank heb ik aangegeven dat ik het bedrag van 25000,00 ongebruikte PGB gelden zou terug betalen. dat heb ik ook gedaan. Nu eist die Zorgverlener dat ik haar even 25000,00 ga betalen. Ik ben van mening dat ik correct heb gehandeld, om cliënt niet in de moeilijkheden te brengen en daarom niet heb betaald. Nu mijn vraag is er een wet waarin zij mij nu kan dwingen 25000,00 te gaan betalen, terwijl ik ruimschoots de facturen heb betwist met de advocaat, de rechter Mr. Faber-Sierman heeft nooit serieus naar deze zaak willen kijken, wel heeft zij ontslagen als Bewindvoerder omdat constant achter de belangen van mijn cliënte bleef staan. Zij had een plus van 8000,00 binnen een jaar heeft zij een schuld van 32000,00 bij Senturra Bewindvoering. Even terug komende op de zeer hoge vordering is het wettelijk mogelijk deze bij mij af te dwingen? ik ben zelf van mening dat dit wettelijk niet kan, heb al geïnformeerd bij advocaten, zij dachten ook dat het voor de niet kan. vandaar ik u nu via deze weg u deze vraag stel. ik hoor heel graag van u.
Met vriendelijke groet,
Fred Balser.