In Amsterdam wordt restaurant De Struisvogel tijdelijk veranderd in een ‘ontbijt- en lunchrestaurant’.
‘Het Boterhammen Restaurant staat in het teken van het beleggen van bijzondere boterhammen en broodjes en mensen krijgen er alle ruimte om hun fantasie de vrije loop te laten met de producten van De Ruijter.’
Twee soorten broodbeleg
Aanleiding voor de opening is volgens Koninklijke De Ruijter onderzoek waaruit blijkt dat de meeste Nederlanders veel brood eten, maar weinig variëren met slechts twee soorten broodbeleg.
‘Met dit restaurant wil Koninklijke De Ruijter hier verandering in brengen en mensen inspireren om hun brood weer bijzonder te maken.’
Tussen 4 en 10 september kunnen mensen vanaf 9.00 uur in het restaurant een broodje smeren.
De Ruijter-producten als Vlokfeest, Anijs-, Vruchten- en Aardbeien-frambooshagel, Muisjes en Bebogeen staan klaar om te gebruiken.
Er is geen menukaart en geen prijslijst. In ruil voor het delen van een foto van de creatie op social media met #broodjebijzonder, hoeft er niet te worden afgerekend.
Foto: Wikimedia
Plaats als eerste een reactie
Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!