Overslaan en naar de inhoud gaan

Plus komt met chique formule

Plus begint op 6 mei in Boxtel met een nieuwe, chique formule.
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie

Dat meldt . De winkel komt er na een vier maanden durende test in Roosendaal. Plus neemt in de nieuwe opzet afscheid van het versovaal, dat in de huidige winkels met een gemiddelde weekomzet van 100.000 à 150.000 euro de standaard is. Dat staat in de nieuwste editie van Foodmagazine.

related partner content for mobile comes here

De winkel is verdeeld in twee werelden, met vanaf de ingang zicht op het gehele versplein. Plus opent de route met brood en banket, dat naast agf en wijn één van de drie speerpunten is. Achter de bakkerij vindt de klant zuivel en kaas en centraal in de winkel vleeswaren en wijn. Achterop het versplein zijn agf en vlees ingedeeld. ‘Vooral de overgang van vleeswaren naar wijn maken dit concept opvallend. Het geeft een chique uitstraling’, zegt Plus-ondernemer Rob Gommers. In het tweede deel van de winkel zijn er acties, kruidenierswaren en diepvries.

Donker eikenhout en natureltinten bepalen de sfeer op de antraciet gekleurde winkelvloer. Opvallend aan het concept zijn verder de lage koelingen en het grote aantal contactpunten tussen medewerkers en consument, om zo een ambachtelijke uitstraling te benadrukken, schrijft Distrifood.

Advertentie

Reacties:

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word lid

Melden als ongepast

Door u gemelde berichten worden door ons verwijderd indien ze niet voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden.

Schrijvers van gemelde berichten zien niet wie de melding heeft gedaan.

Advertentie

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Word lid van Adformatie

Om dit topic te kunnen volgen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen liken, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in