Overslaan en naar de inhoud gaan

Glossy horecamagazine theme:nl

Er is een nieuw glossy horecavakblad: theme:nl. De titel geeft informatie over trends, concepten en management in de horecabusiness in de…
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie

Aan bod komen de nieuwste outlets, concepten en pioniers uit de industrie. Theme:nl wordt viermaal per jaar verspreid onder het topsegment van de hospitality industrie in een oplage van 5000 exemplaren. Uitgever is Mondiale Nederland

related partner content for mobile comes here

De eerste editie is inmiddels verstuurd. Het nummer werd 5 januari in de Amsterdamse nachtclub Jimmy Woo uitgereikt aan de grondleggers van deze club, uitbater Casper Reinders en designer Erjan Borren.

Advertentie

Reacties:

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word lid

Melden als ongepast

Door u gemelde berichten worden door ons verwijderd indien ze niet voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden.

Schrijvers van gemelde berichten zien niet wie de melding heeft gedaan.

Advertentie

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Word lid van Adformatie

Om dit topic te kunnen volgen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen liken, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in