
Op Voeding Vooruit laten producenten zien wat ze doen om producten beter in een gezond voedingspatroon te laten passen. Of het nu gaat om zoutreductie in verschillende productcategorieën of de wijze waarop producenten zich in verstigingsplaats inspannen om Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) te krijgen.
Op de borst kloppen
Philip den Ouden, directeur FNLI: ‘Natuurlijk moeten we onszelf niet op de borst kloppen. Als we bijvoorbeeld kijken naar het hoge percentage van mensen met overgewicht, kunnen we constateren dat we er nog lang niet zijn. Het moet en kan altijd beter, daartoe blijft de industrie zichzelf uitdagen.’
Vacatures
Communicatiemedewerker
AVROTROSOnline Advertising Consultant (NL)
VONQOnline communicatieadviseur
Nationale Ombudsman
Platform Productsamenstelling
De voedingsmiddelenindustrie noemt het verbeteren van de voedingswaarde van producten een belangrijk speerpunt voor de industrie. In het Platform Productsamenstelling werken de FNLI en het CBL (Centraal Bureau Levensmiddelenhandel) samen om de hoeveelheid zout, verzadigd vet en calorieën in producten te verminderen en portiegroottes aan te passen.
Reacties:
Om een reactie achter te laten is een account vereist.
Inloggen Word abonnee