Isabel Boerdam geeft de dagelijkse leiding van Green Food Lab, het bureau dat ze in 2018 oprichtte en zich sindsdien stormachtig ontwikkelde, uit handen.
Op 1 mei draagt ze het stokje over aan Kim Zoon (managing director), Jody Vermeij (client director) en Floor van den Elshout (creative strategy director).
De drie gaan het bureau verder professionaliseren en willen het van een succesvolle scale-up naar toonaangevend communicatiebureau in de foodsector brengen.
Boerdam zelf blijft betrokken bij het bureau, maar zal niet meer dagelijks op de werkvloer te vinden zijn. ‘Ik ga mijn batterij opladen en me focussen op nieuwe groene avonturen, op eigen initiatief en samen met het team van Green Food Lab.’
Week zonder vlees
Green Food Lab is in de zomer van 2018 gegroeid uit het succes van de Nationale Week Zonder Vlees die het toen voor het eerst organiseerde. Het heeft als missie plantaardig eten ‘het nieuwe normaal’ te maken.
Isabel Boerdam: ‘Nu, bijna vier jaar later, staat er een bureau met een sterke positionering, 30 medewerkers en een prachtig klantportfolio waarmee we impact kunnen maken.’
Ook in de communicatiebranche zijn de prestaties niet onopgemerkt gebleven. Green Food Lab won een Effie Award, twee San Accenten, een FD Gazelle-benoeming en een European Excellence Award
Avontuur nog niet afgelopen
Boerdam: ‘Nu is het tijd voor de volgende fase en draag ik mijn stokje met plezier en vertrouwen over aan Kim. Zij is betrokken bij Green Food Lab vanaf het begin en dankzij haar ervaring en kwaliteiten de aangewezen persoon om samen met Jody en Floor Green Food Lab verder te professionaliseren. Dit avontuur is nog lang niet afgelopen.’
Plaats als eerste een reactie
Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!