Inhaker: Braaivlees tijdens WK
Beef&Steak verkoopt 'Bourgondisch' vlees via internet. De producten worden binnen 24 uur bezorgd via postorder in speciaal ontwikkelde verpakkingen, zodat het vlees vers en koud blijft.
De campagne houdt de introductie in van ‘braaivleis’ zoals boerewors, sosaties en runder spareribs, en de start van een campagnesite via beefandsteak.hyves.nl.
Vacatures
Accountmanager
SpottaExterne communicatie- en mediaspecialist
Vereniging Eigen HuisAccountmanager New Business
SpottaHollandse boeren introduceerden het woord ‘braai’ in Zuid-Afrika. Tot op de dag van vandaag is dat er de naam voor een barbecue. Een bbq in Zuid-Afrika gaat iets anders dan bij ons, aldus Beef&Steak. Zo is het belangrijkste braaivleis de ‘boerewors’; een spiraalvormige worst van ongeveer 500 gram, gekruid met koriander en nootmuskaat.
Daarnaast horen ‘sosaties’ thuis op de braai; spiezen met rundvlees of lamsvlees, gemarineerd met o.a. uien, knoflook, peper en curry. Maar ook rundvlees spareribs en steaks. Traditioneel wordt er krummelpap bij geserveerd, samen met salades. De boerewors die Beef&Steak in Nederland lanceert, wordt geproduceerd in samenwerking met in Nederland woonachtige Zuid-Afrikanen, volgens authentiek recept.
Promotie wordt gevoerd via demonstraties, een PR-campagne, een hyves-pagina, twitter en het weblog beefandsteak.com.
Reacties:
Om een reactie achter te laten is een account vereist.
Inloggen Word lid