(Campagne) Ikon speelt met vooroordelen
De Ikon wil met haar programma’s immers mensen aan het denken zetten, door andere inzichten te bieden bijvoorbeeld, of een ander perspectief. De campagne laat horen en zien dat niet alles is wat het lijkt. Diverse sociaal-maatschappelijke onderwerpen worden vanuit meerdere invalshoeken belicht.
Bijvoorbeeld door letterlijk meerdere standpunten in te nemen. Je ziet bijvoorbeeld een zeer religieuze man, die tegelijk een bloedfanatieke supporter is.
Vacatures
Accountmanager New Business
SpottaAccountmanager
SpottaExterne communicatie- en mediaspecialist
Vereniging Eigen HuisIk ontvang from KesselsKramer on Vimeo.
Of zien we een meisje dat in eerste instantie haar date lijkt te liefkozen, maar blind blijkt te zijn en haar handen gebruikt om het gezicht van haar gesprekspartner te onderzoeken.
Ik ontroer from KesselsKramer on Vimeo.
#039;s">Bekijk hier alle video's.
Het spelen met perspectief komt terug op televisie, radio, online en in de huisstijl van de IKON.
Elk communicatiemiddel wordt afgesloten met het Ikon-logo dat tegelijk het begin van een statement is. IKON wordt bijvoorbeeld Ikontdek, Ikontmoet, Ikontrafel, Ikontroer, Ikondervaag of Ikontvang.
De omroep heeft hiermee geen vaste themaregel. In plaats daarvan communiceert de IKON steeds een kernboodschap die voortkomt uit het logo en aansluit bij de diverse kwesties die de campagne aan de orde stelt.
Reacties:
Om een reactie achter te laten is een account vereist.
Inloggen Word lid