Overslaan en naar de inhoud gaan

Aankondiging Optimel Puur

Vanmiddag gaf Friesland Campina een preview van hun product Optimel Puur.
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie

In Paviljoen Puur werd de Optimel Puur gepresenteerd als het eerste 100% natuurlijke zuivelproduct. Er zitten geen suikers in en ook geen zoetstoffen, maar alleen drie 'pure' ingrediënten: magere yoghurt, vruchtensap en natuurlijk aroma. Puur is ook waar het heengaat volgens Ron Blaauw, die in zijn Gastrobar alleen nog gerechten maakt met maximaal vijf ingrediënten (in tegenstelling tot de stuk of negenenveertig waarvan hij eerst gebruik maakte in zijn restaurant met Michelin-sterren). Hij verzorgde de lunch geïnspireerd door- en gebruik makend van Optimel Puur.

related partner content for mobile comes here

In 1989 was Optimel de enige 0% vet yoghurt. Nu is Optimel dus de enige drinkyoghurt zonder zoetstoffen en toegevoegde suiker.

Niet alleen de ingrediënten maar ook de verpakking is nieuw ontworpen. 'Optimel-vriendinnen' die zich online konden aanmelden hebben geholpen met beslissingen met betrekking tot de smaak- en verpakking.

Voedingskundige Astrid Bakker vertelt wat er in Optimel Puur zit

Er is iets misgegaan bij het weergeven van de video. Ververs de pagina om het opnieuw te proberen.

Optimel Puur is vanaf 8 juli verkrijgbaar.

Advertentie

Reacties:

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word lid

Melden als ongepast

Door u gemelde berichten worden door ons verwijderd indien ze niet voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden.

Schrijvers van gemelde berichten zien niet wie de melding heeft gedaan.

Advertentie

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Word lid van Adformatie

Om dit topic te kunnen volgen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen liken, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in