Plus komt met kees-kaas
Kees is een zuivelproduct van Keesmakers BV uit Leiden en werd tot voor kort uitsluitend bij kaasspeciaal-zaken verkocht. Plus is de eerste supermarkt die het merk gaat verkopen.
Kees bestaat uit magere melk en plantaardige oliën. Het product bevat hierdoor 60 procent minder verzadigd vet en 30 procent minder zout dan 48+ kaas. Het product is verkrijgbaar in twee varianten; gerijpt en extra gerijpt.
Vacatures
Externe communicatie- en mediaspecialist
Vereniging Eigen HuisAccountmanager
SpottaAccountmanager New Business
SpottaJasper de Jong, senior category manager Kaas, Eieren en Vleeswaren bij PLUS: ‘Gezondheid en vitaliteit is één van de pijlers van ons MVO beleid. De introductie van Kees sluit hier goed bij aan. Met dit product kunnen we een groeiende groep bewuste consumenten bedienen.”
PLUS stapt daarnaast als eerste supermarktketen voor het eigen merk kaas helemaal over op weidegang koeien. Weidekoeien staan van april tot eind oktober ten minste 120 dagen, minimaal zes uur per dag in een Nederlandse wei. De kazen met 100 procent weidemelk liggen vanaf begin juni op de schappen. Het gaat in eerste instantie om jonge, jong belegen en belegen kaas, zowel 35+ als 48+. In verband met het rijpingsproces volgen de andere varianten later.
Reacties:
Om een reactie achter te laten is een account vereist.
Inloggen Word lid