Overslaan en naar de inhoud gaan

Tony’s Chocolonely introduceert ‘je compleet eigen reep maken’

Stel je eigen reep samen uit 20 ingrediënten en ontwerp vervolgens de verpakking ook zelf.
'Create your own'
'Create your own'
© Tony's Chocolonely
'Create your own'
'Create your own'
© Tony's Chocolonely

Vanaf maandag 19 augustus kunnen consumenten online hun eigen Tony’s Chocolonely reep samenstellen en in zelf ontworpen verpakking (inclusief eigen tekst op de wikkel) thuis laten bezorgen. De chocomachine die dit mogelijk maakt is niet nieuw, want die staat in de brandstore van Tony’s Chocolonely in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Het customizen van Tony’s-repen wordt nu wel een stuk toegankelijker gemaakt. (Zie video hieronder.)

related partner content for mobile comes here

Tony’s Unlimiteds Delivery

Het consumenteninzicht waar Tony’s Chocolonely deze introductie op baseert, is het feit dat het merk verzoeken en smaakideeën van hun fans krijgt. ‘Of ze niet een reep kunnen maken met ananas, karamel en knettersuiker bijvoorbeeld?’ Tony’s Chocolonely vindt dat terecht. ‘Natuurlijk. Die smaakideeën nemen wij dan ook uiterst serieus (bijna net zo serieus als onze missie om de chocolade-industrie slaafvrij te maken). Niet alle ideeën konden worden uitgevoerd, maar nu kun je dus zelf aan de bak met 20 ingrediënten!’

Super Store (waar ook de 'megamonster-super-chocomaat' staat
Super Store (waar ook de 'megamonster-super-chocomaat' staat Tony's Chocolonely

Om het Tony’s-adagium (streven naar slaafvrije chocolade) kracht bij te zetten, wordt de ‘zelfgemaakte unlimited-reep’ in tweeën verpakt en bezorgd. ‘Dat hoort’, zegt Tony’s, ‘je kunt je zelfgemaakte reep namelijk delen. Eén helft voor jezelf en één voor ’n ander. Vergeet je niet onze missie te delen als je je reep deelt?’

 

 

Hé! Twee stukken!
Hé! Twee stukken! Tony's Chocolonely

De customized reep kost 7,50 euro plus verzendkosten. De reep wordt binnen 5 werkdagen bezorgd

Advertentie

Reacties:

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word lid
Hans Derksen

Kun je ook de breeklijnen zelf definieren? de chocolade is heerlijk maar ik haak af op de idiote vorm van de breekstukjes.

Marieke

Leuk idee, niet nieuw overigens; chocostar doet het al jaren online.

Melden als ongepast

Door u gemelde berichten worden door ons verwijderd indien ze niet voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden.

Schrijvers van gemelde berichten zien niet wie de melding heeft gedaan.

Advertentie

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Word lid van Adformatie

Om dit topic te kunnen volgen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen liken, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in