Stationrestauraties ondergaan metamorfose
Treinreizigers moeten vanaf volgend jaar gaan genieten van rust, bediening, een krantje, kopje koffie of een verse maaltijd in compleet vernieuwde stationrestauraties. NS-dochter Servex start met het ombouwen van 54 restauraties. De huidige formule is na tien jaar hard aan vernieuwing toe, vindt de NS nu ook zelf. De metamorfose is vorige week gestart in Utrecht. Reizigers kunnen er profiteren van extra voordelige aanbiedingen. Volgend jaar kunnen treinreizigers ook in ’s-Hertogenbosch en Roosendaal terecht in een vernieuwde restauratie.
Zorgen voor mensen staat centraal in het nieuwe concept, dat als het aanslaat de komende jaren in alle restauraties wordt ingevoerd. De bediening komt weer terug. De klant wordt geholpen, en ziet overal mensen werken. ‘Dat geeft een geborgen en veilig gevoel’, meent de NS.
‘In het Utrechtse restaurant verdwijnt de sombere sfeer’, meldt de NS zelf in een persbericht. ‘De nieuwe zaak biedt plek aan 270 man. In het rustige eetgedeelte kies je je eigen muziek in zithoeken die een beetje lijken op de boots in een Amerikaanse diner. Voor een zakelijke afspraak of een stille werkplek biedt het restaurant vergaderruimte en een- en tweepersoons werkplekken. Bij de receptie kun je op laptops even snel je mail checken.’
Vacatures
Accountmanager New Business
SpottaExterne communicatie- en mediaspecialist
Vereniging Eigen HuisAccountmanager
SpottaBlikvanger moet een grote, C-vormige bar worden met twee tv-schermen erboven. ’s Morgens serveert men hier koffie, broodjes, gebak en een krant, ’s avonds wijn en bier en een sportwedstrijd op tv. Dit sluit volgens de NS aan bij de verschillende consumptiebehoeften: ’s ochtends wil je immers geen flessen bier zien staan en ’s avonds geen broodjes. ‘Samen alleen zijn, is het idee bij deze counter met 41 zitplaatsen’, aldus de NS.
Reacties:
Om een reactie achter te laten is een account vereist.
Inloggen Word lid