Overslaan en naar de inhoud gaan

Mercurs 2014: Smaakmakers aan tafel

De 17de editie van de uitreiking van de tijdschriftprijzen Mercurs heeft 'Smaakmakers aan tafel' als thema.
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie

Met de nieuwe naam Mercurs 2014 kiest de Groep Publiekstijdschriften voor een actuele profilering van het TijdschriftenGala. Algemeen secretaris Harriët Schrier: &;De professionals en organisaties in onze sector zijn op zoek naar een nieuwe toekomst en gaan samenwerkingsverbanden aan in vele vormen om samen die ontdekkingstocht te kunnen maken. Ze zoeken verbinding. Eén aspect bindt hen: zij zijn de (media)smaakmakers voor de Nederlandse consument. De gezamenlijke kracht van de branche willen we tijdens Mercurs2014 benadrukken door met alle gasten/smaakmakers aan tafel te gaan, om samen te eten, te drinken, te netwerken en uiteraard ons vak te vieren.&;

related partner content for mobile comes here

De Mercurs2014 zijn op woensdagavond 10 december 2014. Tijdens een gezamenlijke maaltijd in de Kromhouthal in Amsterdam is de uitreiking, met daarna een feest.

De inschrijving voor de Mercurs 2014 . Er kan voor zeven categorieën worden ingeschreven: Tijdschrift, Artdirection, Hoofdredacteur, Innovatie, Marketingactie, Lancering en/of Tijdschriftreportage van het Jaar. De deadline voor deelname is 26 september.

Advertentie

Reacties:

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word lid

Melden als ongepast

Door u gemelde berichten worden door ons verwijderd indien ze niet voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden.

Schrijvers van gemelde berichten zien niet wie de melding heeft gedaan.

Advertentie

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Word lid van Adformatie

Om dit topic te kunnen volgen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen liken, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in