Na een intensief ontwikkelingstrajest van ruim twee jaar brengt het Gronings jenevermerk Hooghoudt een Premium Jenever op de markt. Hooghoudt lijkt met zijn smaak ook aan te willen haken op de heersende Gin-trend.
Hooghoudt Premium is gemaakt van over koolstof gefilterde graanalcohol, gelagerde moutwijn, onthard water en een speciaal triple huisgestookt kruidendistillaat van onder andere jeneverbes, iriswortel en steranijs. Een vleugje vlierbloesem, kardemom en heidehoning moeten de smaak compleet maken. Hooghoudt lijkt me zijn smaak ook aan te willen haken op de heersende Gin-trend. Premium Jenever van Premium Jenever is vanaf week 16 verkrijgbaar in de slijterij.
De fles, een ontwerp van PROUDdesign, wil de bestaande jeneverdrinker en liefhebbers van gedistilleerd aanspreken, en wodka-, gin- en whiskey-kenners prikkelen: ‘Het koper is een verwijzing naar de traditionele, handgemaakte koperen distilleerketel van Hooghoudt. De drie ringen om de fles geven een moderne en zuivere uitstraling.’
Herkennen van klasse
Hooghoudt lanceerde zijn Premium Jenever officieel rondom de show van modeontwerper Jan Boelo op 3 april. De campagne van Premium Jenever richt zich op het herkennen van klasse. Zo maken liefhebbers die denken klasse te kunnen herkennen, kans op een van de handgenummerde flessen uit de eerste 100 geproduceerde Premium Jenevers.
Plaats als eerste een reactie
Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!