Overslaan en naar de inhoud gaan

Suzanne Pronk hoofdredacteur Jamie Magazine

Suzanne Pronk volgt Beanca de Goede op als hoofdredacteur van Jamie Magazine.
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie

Al vanaf de lancering van de Nederlandstalige Jamie magazine in 2011 maakte Pronk deel uit van de redactie. Pronk wil Jamie Magazine &;hét food-magazine van Nederland&; maken. &;Jamie Oliver zet zich wereldwijd in voor een gezondere levensstijl en krijgt met zijn enthousiasme generaties mensen weer aan het koken. Zijn filosofie en enthousiasme willen we duidelijker door het hele tijdschrift en op de website terug laten komen. Daarnaast zullen we workshops en events organiseren om mensen daadwerkelijk kennis te laten maken met de personen, producten en verhalen uit het magazine.&;

related partner content for mobile comes here

Jamie magazine is een uitgave van Veen Media en verschijnt acht keer per jaar. Het Nederlandse tijdschrift is gebaseerd op de oorspronkelijke Engelse uitgave. 

Leo Schaap, directeur/uitgever van Veen Media: &;
We zijn met Jamie magazine toe aan een volgende stap en dat doen we met Suzanne. Jamie Magazine moet nog meer een bron van inspiratie voor food liefhebbers worden en dus veel meer dan een receptentijdschrift. Daar zijn er al genoeg van.&;

Advertentie

Reacties:

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word lid

Melden als ongepast

Door u gemelde berichten worden door ons verwijderd indien ze niet voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden.

Schrijvers van gemelde berichten zien niet wie de melding heeft gedaan.

Advertentie

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Word lid van Adformatie

Om dit topic te kunnen volgen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen liken, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in