Duurzame consumptie boosten?
Hoe kunnen we de vraag naar duurzaam voedsel een 'boost' geven? Door nieuwe categorieën van duurzaamheid op de markt te brengen.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie
Duurzaam voedsel krijgt een boost als er meer divers aanbod is. Kijk naar biologisch, mijn stelling is: de groei is daar wel zo'n beetje uit; de late majority van kopers die daar potentieel aangesproken door wordt koopt het nu wel.
related partner content for mobile comes here
related partner content comes here
Wil 'duurzaam' groeien, dan moeten er nieuwe categorieën van duurzaam voedsel komen: voor elk wat wils. Ik zie bijvoorbeeld kansen voor de hoogintensieve tuinbouw met concepten gepositioneerd op minder post-moderne consumentendoelgroepen met bijvoorbeeld producten uit de zogeheten gesloten kas of uit de kas-als-energiebron.
Reacties:
Om een reactie achter te laten is een account vereist.
Inloggen Word lid