Overslaan en naar de inhoud gaan

Unilever Food Solutions wil voedselverspilling reduceren met 33%

CEO Harry Brouwer: 'Lange termijn partnerships met leveranciers, afnemers en stakeholders.'
Miniatuurvoorbeeld
Miniatuurvoorbeeld

Unilever Food Solutions (UFS), de b-to-b-tak van Unilever, streeft naar het terugbrengen van voedselverspilling met 33 procent. Dat is volgens het bedrijf mogelijk door op de lange termijn samen te werken met leveranciers, afnemers en andere stakeholders. UFS: &;Wanneer deze bedrijven goed samenwerken kunnen zij een grote impact hebben en de ecologische voetafdruk van voedselconsumptie buiten de deur aanzienlijk verminderen. Dit alles zonder goede smaak uit het oog te verliezen.&;

related partner content for mobile comes here

Verspilling moet volgens UFS gezien worden als weggegooide winst. &;Dit geldt voor de producten, maar ook voor het niet inspelen op de bereidheid van gasten. Door samen te werken met chefs aan vernieuwende recepten, het gebruik van andere ingrediënten en het verbeteren van de menuplanning, kan voedselverspilling gereduceerd worden met meer dan 33 procent.&;

Unilever Food Solutions ceo Harry Brouwer (foto), zei in een key note speech tijdens de Global Restaurant Leadership Conference op dinsdag 11 oktober dat de ervaring van UFS in 75 landen heeft laten zien dat consumenten aan de ene kant nieuwe en spannende wereldgerechten willen, maar dat de gerechten ook een lokale twist moeten houden. Brouwer: &;De teams van UFS werken met chefs wereldwijd om menu’s af te stemmen op de behoeften van lokale gasten. Dit kan door in te spelen op de behoefte aan lekker en gezond eten, producten aan te passen naar lokale vraag of wereldberoemde recepten beschikbaar te maken voor lokale markten.&;

 

Unilever Food Solutions over Unilever Food Solutions
&;Unilever Food Solutions is sinds 1880 actief in de voedingssector en helpt chef-koks wereldwijd met het bereiden van smakelijke, voedzame maaltijden. Unilever Food Solutions produceert ingrediënten die tijdwinst opleveren, zonder in te boeten aan smaak of geur. Unilever Food Solutions werkt op een duurzame manier nauw samen met grote en kleine bedrijven, van zelfstandige restaurants tot hotelketens en cateringbedrijven in 74 landen.&;

;Unilever Food Solutions is sinds 1880 actief in de voedingssector en helpt chef-koks wereldwijd met het bereiden van smakelijke, voedzame maaltijden. Unilever Food Solutions produceert ingrediënten die tijdwinst opleveren, zonder in te boeten aan smaak of geur. Unilever Food Solutions werkt op een duurzame manier nauw samen met grote en kleine bedrijven, van zelfstandige restaurants tot hotelketens en cateringbedrijven in 74 landen.&

;

;

Advertentie

Reacties:

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word lid

Melden als ongepast

Door u gemelde berichten worden door ons verwijderd indien ze niet voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden.

Schrijvers van gemelde berichten zien niet wie de melding heeft gedaan.

Advertentie

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Word lid van Adformatie

Om dit topic te kunnen volgen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen liken, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in