Nationaal Gastvrijheids onderzoek 2007


Tempo Team liet door Interview.NSS het Nationale Gastvrijheids Onderzoek uitvoeren.
464 ondernemers en 553 gasten werden geïnterviewd. Het resultaat is, volgens Tempo Team, een "recept voor gastvrijheid".
Sommige zaken kun je makkelijk meten/afwegen, andere zaken dien je meer het gevoel te volgen. Net als bij een recept.
Vacatures
Senior Marketeer Partnerships
Nationale Postcode LoterijSenior communicatieadviseur
Gemeente DelftTeamleider Online
AVROTROSDe top -10 van ergernissen van gasten zijn:
1. Slechte omgangsvormen medewerkers
2. Medewerkers met weinig interesse en toewijding
3. Medewerkers te weinig aandacht voor de gast
4. Wachten
5. Medewerkers niet snel genoeg
6. Locatie is vies
7. Medewerkers onvriendelijk
8. Aankleding en ambiance van de locatie lecht
9. Producten niet vers
10.Andere gasten.
De top -10 gastvrijheids tips van gasten zal u dan ook niet verbazen:
1. Wees vriendelijk
2. Neem de tijd
3. Goede omgangsvormen
4. Laat toewijding en passie zien
5. Snelheid in de service
6. Schone, opgeruimde omgeving
7. Aandacht voor aankleding en ambiance
8. Zorg voor een goede prijs/kwaliteit verhouding
9. Medewerkers met kennis van zaken
10. Zet voldoende mensen in.
Genoeg zaken die ook bij andere, niet horeca, dienstverleners niet zouden misstaan.
Het hele onderzoek is te bestellen via Tempo Team.
Reacties:
Om een reactie achter te laten is een account vereist.
Inloggen Word lid