Overslaan en naar de inhoud gaan

Albert Heijn breidt assortiment bewerkte groente en fruit uit

De supermarkt wil het consumenten makkelijker maken om iedere dag extra groente en fruit binnen te krijgen.
Miniatuurvoorbeeld
Miniatuurvoorbeeld

Groente- en fruitinnovaties, zo categoriseert Albert Heijn nieuwe producten als doperwtenspread, courgettespaghetti en fruitspread van frambozen. De motivatie achter de productlanceringen is dat het voor consumenten een puzzel blijkt te zijn om dagelijks 2,5 ons groente en twee stuks fruit per dag te eten. Dat is namelijk het advies van de nieuwe schijf van vijf.Klanten zoeken volgens Albert Heijn steeds vaker naar manieren om op meerdere momenten van de dag groente en fruit te eten.  Met de nieuwe versproducten wil Albert Heijn klanten helpen om gezonder te eten en meer te variëren. Albert Heijn: &;Door met de lunch bijvoorbeeld doperwtenspread op de boterham te smeren, en in een Italiaans gerecht pasta te vervangen door courgette spaghetti.&;

related partner content for mobile comes here

Verse groente- en fruitspreads
De nieuwe spreads zijn gemaakt van verse groente en fruit.  Er zijn geen suiker, geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen aan toegevoegd. De spreads zijn vervaardigd zonder verhitting en klanten kunnen kiezen uit de volgende smaken:

  • 5 groentespreads; wortel, pompoen, rode biet en de combinaties bloemkool-paddenstoel en doperwten-munt
  • 4 fruitspreads; aardbei, framboos, bosvruchten en tropische mix

Albert Heijn: &;Met de spreads wordt het makkelijker om tijdens ontbijt en lunch groente en fruit te eten. Ze zijn lekker op brood en de fruitspreads kunnen bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met kwark en andere yoghurtproducten. De producten liggen in het koelversvak vlakbij de sla en rauwkost.&;

Wokgroenten
Albert Heijn: &;Met wokken bereid je snel en gemakkelijk een lekkere en gezonde maaltijd. Om klanten nog meer keuze te bieden liggen er in het schap 7 nieuwe AH Excellent wok- en roerbakgroente. De producten hebben verrassende en bijzondere ingrediënten zoals groene aspergetips, tatsoi, verse babymaïs en shiitake. Het assortiment wordt ook aangevuld met 5 nieuwe woksauzen zonder geur-, kleur- en smaakstoffen: teriyaki-honing, sesam-soja, groene curry, chili-knoflook en sweet-sour. Daarnaast  zijn alle wok- en roerbakproducten in een nieuw jasje gestoken. Ook is het schap ingedeeld in verschillende keukens: de Aziatische, de Italiaanse en overige keukens zoals de Mexicaanse.&;

Pasta en rijst van verse groente
Albert Heijn: &;Consumenten zijn steeds meer op zoek naar vervanging van basisproducten zoals rijst en pasta. Daarom introduceren we in het verse schap rijst gemaakt van verse bloemkool, tagliatelle van wortel en spaghetti gemaakt van courgette.&;

 

Advertentie

Reacties:

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word lid

Melden als ongepast

Door u gemelde berichten worden door ons verwijderd indien ze niet voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden.

Schrijvers van gemelde berichten zien niet wie de melding heeft gedaan.

Advertentie

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Word lid van Adformatie

Om dit topic te kunnen volgen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen liken, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in