Voorgerecht verdwenen uit doordeweekse avondmaaltijd
Het voorgerecht is verdwenen uit het traditionele, doordeweekse diner. Uit een grote enquête van Knorr blijkt dat op een gemiddelde…

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie
Enquêteurs belden op woensdagavond 12 januari aan bij 20.000 mensen. Uit de 5000 reacties die Knorr ontving, werd duidelijk dat een aantal ideeën over eten nog steeds klopt. In een kwart van de huishoudens bleek woensdag gehaktdag. In de helft van de gevallen werd gehakt gecombineerd met aardappels. Driekwart van de koks is vrouw en omstreeks half zeven zat 83 procent van de respondenten aan tafel of was al klaar.
related partner content for mobile comes here
related partner content comes here
Regionaal bestaan verschillen in het eetgedrag, constateerden de onderzoekers. In Groningen is woensdag kipdag, de Drenthenaar is appelmoesfan, Gelderlanders eten graag rookworst, Noord-Hollanders zijn jusgebruikers en in Limburg koken ze langer en maken meer verschillende gerechten.
Reacties:
Om een reactie achter te laten is een account vereist.
Inloggen Word lid