De winkel wordt op dit moment gebouwd bnaast de ingang en zal 1 mei opengaan.
In de bakkerij kunnen mensen niet alleen ter plaatse het brood opeten, maar ook meenemen voor thuis. Er wordt nog getest welke producten verkocht zullen worden, maar in ieder geval wel zuurdesembrood.
Mensen kunnen zien waar het brood wordt gebakken, achter glas zullen ambachtelijke bakkers aan het werk zijn.
Inspelen op consumententrends
Het woonwarenhuis wil met een ambachtelijke bakkerij naar een breder aanbod in food dat inspeelt op huidige consumententrends zoals meer biologisch en gezonder eten, schrijft Bakkerswereld.
Jolanda van den Ende, marketingmanager Ikea Delft: 'Ikea wil met meubels en woonaccessoires het dagelijks leven van mensen prettiger maken. Met vers brood als toegankelijk dagelijks product willen we hierbij aansluiten'.
Er zijn nog geen plannen om meerdere bakkerijen in Nederland en de rest van de wereld te openen. De vestiging in Delft wordt door Ikea vaker gebruikt om nieuwe concepten te testen.
Plaats als eerste een reactie
Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!