Overslaan en naar de inhoud gaan

Heineken komt met ijsbier

Heineken lanceert komende donderdag in Amsterdam een nieuw, ijskoud bier: Heineken Extra Cold.
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie

Het pils komt uit een speciale bevroren tap. Aldus het van vandaag.

related partner content for mobile comes here

Heineken Extra Cold is normaal Heinekenbier, dat door een speciaal koelapparaat in de bierkelder tot het vriespunt wordt gekoeld.

Als het pils uit de 'ice cold tap' stroomt, ligt de temperatuur op het vriespunt. Een normaal tapbiertje heeft een temperatuur van vijf tot zeven graden. Het bier wordt getapt in een aangepast bierglas, dat al gekoeld is tot min achttien graden. De tap wordt bevroren tot min vijf graden, waardoor zich op de pomp een ijslaag vormt.

dat Heineken de nieuwe tap binnen een jaar in 110 kroegen wil hebben geplaatst.

De krant heeft ook een café gevonden die het koude bier al tapt: De Driesprong in Landsmeer heeft de tap nu drie maanden staan.

Kastelein Ferry Rozendaal, zegt: 'Het slaat enorm aan. De klanten drinken bijna niet anders. Vooral buiten wordt het veel gedronken, omdat het minder snel lauw wordt.'

Advertentie

Reacties:

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word lid

Melden als ongepast

Door u gemelde berichten worden door ons verwijderd indien ze niet voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden.

Schrijvers van gemelde berichten zien niet wie de melding heeft gedaan.

Advertentie

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Word lid van Adformatie

Om dit topic te kunnen volgen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen liken, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in