Overslaan en naar de inhoud gaan

De Ruijter komt met ‘boterhammenrestaurant’

Met dit restaurant wil het bedrijf ‘mensen inspireren hun brood bijzonder te maken’.
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie
Miniatuurvoorbeeld
Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie

In Amsterdam wordt restaurant De Struisvogel tijdelijk veranderd in een ‘ontbijt- en lunchrestaurant’.

related partner content for mobile comes here

‘Het Boterhammen Restaurant staat in het teken van het beleggen van bijzondere boterhammen en broodjes en mensen krijgen er alle ruimte om hun fantasie de vrije loop te laten met de producten van De Ruijter.’

Twee soorten broodbeleg

Aanleiding voor de opening is volgens Koninklijke De Ruijter onderzoek waaruit blijkt dat de meeste Nederlanders veel brood eten, maar weinig variëren met slechts twee soorten broodbeleg.

‘Met dit restaurant wil Koninklijke De Ruijter hier verandering in brengen en mensen inspireren om hun brood weer bijzonder te maken.’

Tussen 4 en 10 september kunnen mensen vanaf 9.00 uur in het restaurant een broodje smeren.

De Ruijter-producten als Vlokfeest, Anijs-, Vruchten- en Aardbeien-frambooshagel, Muisjes en Bebogeen staan klaar om te gebruiken.

Er is geen menukaart en geen prijslijst. In ruil voor het delen van een foto van de creatie op social media met , hoeft er niet te worden afgerekend.

Foto: Wikimedia

Advertentie

Reacties:

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word lid

Melden als ongepast

Door u gemelde berichten worden door ons verwijderd indien ze niet voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden.

Schrijvers van gemelde berichten zien niet wie de melding heeft gedaan.

Advertentie

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Word lid van Adformatie

Om dit topic te kunnen volgen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen liken, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in