Overslaan en naar de inhoud gaan

Sterrenkok bakt speciale pepernoot voor Van Delft Biscuits

Limited edition alleen te koop in Harderwijk, Groningen en Maastricht.
Miniatuurvoorbeeld
Miniatuurvoorbeeld

Rik Jansma, chef-kok en eigenaar van restaurant Basiliek in Harderwijk, heeft in samenwerking met Van Delft Biscuits een speciale pepernoot ontworpen. De culinaire variant bedacht ligt de komende weken in een gelimiteerde oplage in de winkels.

related partner content for mobile comes here

Van Delft Biscuits is jaarlijks goed voor de productie van 4 miljard pepernoten.

Joseph Grain
De pepernoot is gemaakt van grasboter, honing, rietsuiker, volkoren spelt en graan van Joseph Grain, een graansoort die al ruim 4.000 jaar geleden in Egypte werd verbouwd. De typische smaak komt van verse bergamot citroen.

De lekkernij heeft de naam De Hemelse Pepernoot gekregen en is vernoemd naar het voormalige Agnietenklooster waar nu restaurant Basiliek is gevestigd. De Hemelse Pepernoot is verkrijgbaar in zakjes van 300 gram, die voor 4,- euro te koop worden aangeboden in winkels in Harderwijk, Groningen en Maastricht.

Advertentie

Reacties:

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word lid

Melden als ongepast

Door u gemelde berichten worden door ons verwijderd indien ze niet voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden.

Schrijvers van gemelde berichten zien niet wie de melding heeft gedaan.

Advertentie

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Word lid van Adformatie

Om dit topic te kunnen volgen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen liken, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in