Door deze samenwerking kan sneller native apps ontwikkelen en kunnen organisaties sneller van app-idee naar een Proof of Concept komen. Met het zogenoemde ‘Rapid Prototyping kan dan al samen met de klant worden getest op functionaliteit, user interaction en stabiliteit, voordat de app grafisch wordt vormgegeven en verder wordt uitontwikkeld naar een publiceerbare applicatie. Appsalad ontwikkelde hiervoor een eigen methode die alle facetten van app-ontwikkeling in afgebakende stappen verdeeld.
“Door deze unieke samenwerking zijn wij in staat bedrijven inzicht en tools te geven om échte innovatieve cross-platform apps te bouwen. Dat kan door ons gebeuren, maar ook door de organisatie zelf of in een combinatie waarbij de resources en expertises van beide bedrijven optimaal worden benut.”, aldus Boudewijn Broekhuijse (Appsalad).
De markt voor apps groeit explosief. Steeds meer bedrijven zoeken naar mobiele oplossingen voor hun sales, service of support organisatie. Dit jaar zullen er zo’n 70 miljard apps worden gedownload uit de diverse app-stores en dat aantal zal in 2017 gegroeid zijn tot 200 miljard.
Corona Labs heeft al meer dan 30.000 apps ontwikkeld. De successen werden tot voorkort vooral geboekt binnen de mobiele game industrie, maar het systeem van Corona wordt nu toegepast en doorontwikkeld voor business & enterprise apps voor iOS, Android en Windows Phone 8.
Plaats als eerste een reactie
Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!