Overslaan en naar de inhoud gaan

Co-creatie Iglo en Alpro: spinazie à la soja-crème

De merken springen in op de vegan-trend. ‘Een uitkomst voor mensen die een lactose- en of glutenintolerantie hebben.’
Miniatuurvoorbeeld
Miniatuurvoorbeeld

Iglo en Alpro hebben werken samen door Iglo Spinazie met Alpro te ontwikkelen. De spinazievariatie is volgens de merken een uitkomst voor mensen die een lactose- en of glutenintolerantie hebben. Het merkenduo: ‘Ook voor mensen die bewust met voeding en gezondheid bezig zijn, is het product geschikt.’

related partner content for mobile comes here

Net zo romig
Het resultaat is een 100% plantaardige spinazie, die ‘net zo romig als de al jarenlang geliefde Iglo Spinazie à la crème is’.

 

‘Steeds meer mensen gaan vegan eten’

 

Inzichten
Iglo en Alpro weten dat 5 procent van de Nederlanders een lactose-intolerantie heeft, en 1 procent heeft last van een glutenallergie (coeliakie). De laatste groep is allergisch voor de reguliere Spinazie à la crème omdat die gebonden is met meel. Iglo en Alpro: ‘Daarnaast gaan steeds meer mensen bewust zuivelvrij, glutenvrij of vegan eten. Dit maakt dat er een steeds grotere vraag is naar dit soort producten. En win-win voor de huishoudens waar niet iedereen hetzelfde dieet heeft; er hoeft niet meer apart gekookt te worden voor gezinsleden met genoemde allergenen.’

 

Verkrijgbaar
Iglo Spinazie met Alpro is vanaf november te vinden in het vriesvak van de supermarkten en online via iglo.nl/producten/iglo-spinazie-alpro-400gr. De spinazie is verkrijgbaar in een verpakking van 400gram. De consumentenadviesprijs is € 1,39.

Advertentie

Reacties:

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word lid

Melden als ongepast

Door u gemelde berichten worden door ons verwijderd indien ze niet voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden.

Schrijvers van gemelde berichten zien niet wie de melding heeft gedaan.

Advertentie

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Word lid van Adformatie

Om dit topic te kunnen volgen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen liken, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in