Nieuw toetje: groenteyoghurt
Het heet Yaourt des Quatre Saisons en de ingrediënten zijn naast yoghurt
wortel, rode biet, pompoen en tomaat.

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie

Helaas hebben we niet meer de rechten op de originele afbeelding
© adformatie
Deze nieuwe yoghurt, ontwikkeld dooreen studente uit Wageningen won de hoofdprijs bij een wedstrijd inFrankrijk.
related partner content for mobile comes here
related partner content comes here
Het zoet smakende toetje kreeg de prijs in een wedstrijd die wasgeorganiseerd door de Franse voedingsindustrie en een agrarischeonderwijsinstelling. Volgens de winnares gaan mensen automatisch meergroenten eten als die in versnipperde vorm aan een populair voedingsmiddelals yoghurt worden toegevoegd. De studente en haar team krijgen nudeskundige ondersteuning, zodat ze het product daadwerkelijk op de marktkunnen brengen.
Reacties:
Om een reactie achter te laten is een account vereist.
Inloggen Word lid