
Ik denk dat het voor een groot deel te maken heeft met het dieet. Er wordt veel vis en sojaproducten gegeten, en de hoeveelheden zijn een stuk kleiner dan we in het Westen gewend zijn.
De nieuwste rage op het gebied van gezondheidsprodukten is het drinken van rijstazijn ('su'). Dit is een azijn gemaakt van rijst en wordt gemixt met fruit (op zich niet zo raar, de Italianen gooien al sinds mensenheugenis Balsamico over hun aardbeien) of met groente.
Vacatures
Marketing Manager (Maternity Cover – 6 Months)
ArtipoppeSpecialist Online Marketing
FirdaAllround Communicatieadviseur (28-32 uur)
CTGBDrinken van azijndrankjes is inderdaad gezond. Je hoeft maar 15 mililiter van dit goedje te drinken om een significante verlaging van je bloeddruk te zien. Ook helpt het tegen vermoeidheid, tegen verstopping en tegen talloze andere kwaaltjes.
Al veel Japanners hebben het inmiddels gedronken. Volgens een onderzoek gedaan door een van de producenten, heeft meer dan 60% het al eens een keer gedronken en 70% zou het wel (weer) een keertje willen drinken.
Inmiddels zijn er al een aantal lunchbarretjes op de trend ingesprongen met een Azijn bar gericht op de salaryman die een gezond lunch alternatief zoekt. Financieel ook niet zo'n slecht idee. Een lunchbar die omgegaan is in een Azijnbar, zag haar omzet verdrievoudigen tijdens lunch.
Mischien iets voor Nederland?
Reacties:
Om een reactie achter te laten is een account vereist.
Inloggen Word abonnee