Het contact tussen Sergio Herman en tonicmerk Fever-Tree begon twee jaar geleden bij de opening van Hermans restaurant The Jane in Antwerpen. Fever-tree-oprichters Charles Rolls en Tim Warillow waren meteen in voor het idee om samen met Herman een tonic te maken. Die laatste gaf ze meteen wat kruiden waar het duo mee aan de slag kon.
Later zijn ze met z’n drieën in de Londense Chelsea Physic Garden op zoek gegaan naar kruiden en vruchten. Na een periode van veel testen, bleef een tonic op basis van clementines en kaneel over als favoriet.
‘Deze tonic leent zich perfect voor een verfrissende cocktail op een steiger langs een verlaten kiezelstrand waar de zon ondergaat in zee en een hemel die prachtig oranje kleurt. Heerlijk genieten, daar gaat het om’, vertelt Herman.
Fever-Tree tonic water by Sergio Herman is alleen verkrijgbaar in de restaurants van Sergio Herman en Frites Atelier in Amsterdam. Binnenkort is deze tonic te koop in slijterijen en te bestellen via sergioherman.com
Plaats als eerste een reactie
Ook een reactie plaatsen? Word lid van Adformatie!