Dirk van den Broek introduceert vleesproducten met plantaardige toevoeging
Dirk lanceert runderhamburgers die 60 procent vlees en 40 procent plantaardige eiwitten afkomstig van velderwten bevatten.
Supermarktketen Dirk van den Broek breidt zijn assortiment uit met nieuwe vleesproducten die deels uit plantaardig eiwit bestaan. Het gemengd gekruid half-om-half gehakt en de runderhamburgers bevatten 60 procent vlees en 40 procent plantaardige eiwitten afkomstig van velderwten. Deze producten zijn een stap in de richting van de eiwittransitie en bieden klanten een duurzamer en voordeliger alternatief.
related partner content for mobile comes here
related partner content comes here
Volgens Ivar Venema, commercieel manager bij Dirk, behoudt de mix van vlees en plantaardig eiwit de smaak en structuur van vlees, waardoor het een toegankelijke keuze is voor wie minder vlees wil eten.
Reacties:
Om een reactie achter te laten is een account vereist.
Inloggen Word lid