Overslaan en naar de inhoud gaan

Albert Heijn komt met vleesgerechten van Ron Blaauw

Topchef gaat exclusieve sate en spareribs verkopen.
Miniatuurvoorbeeld
Miniatuurvoorbeeld

Chef-kok Ron Blaauw introduceert in samenwerking met Albert Heijn een nieuwe lijn met producten,  geïnspireerd op de gerechten van zijn eigen Gastrobar restaurants.

related partner content for mobile comes here

De productlijn bestaat uit spareribs, kippendij- en speksaté, kippenvleugeltjes en twee bijpassende sauzen.

De producten zijn op lage temperatuur voorgegaard zodat ze makkelijk en snel thuis te bereiden zijn, aldus Ron Blauw: ‘Door te starten met Ron Gastrobar wilde ik uiteten gaan op topniveau toegankelijker maken voor iedereen. Dat idee had ik bij de creatie van deze producten ook in mijn hoofd. De productlijn bij Albert Heijn is voor mij dan ook een logische vervolgstap. We vinden het heel bijzonder dat we deze productlijn nu mogen introduceren en ik ben heel tevreden met het eindresultaat.’

De kippendij- en speksaté zijn afgelakt met speciale Indonesische ketjap-lak en de kippenvleugeltjes zijn geglaceerd met een Oriental-lak. De spareribs kunnen thuis op smaak worden gebracht met de Gastro-lak.

De productlijn ligt vanaf week 39 in alle Albert Heijn-filialen. De prijzen variëren tussen de €2.95 en de €5.95.

Advertentie

Reacties:

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word lid

Melden als ongepast

Door u gemelde berichten worden door ons verwijderd indien ze niet voldoen aan onze gebruiksvoorwaarden.

Schrijvers van gemelde berichten zien niet wie de melding heeft gedaan.

Advertentie

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Word lid van Adformatie

Om dit topic te kunnen volgen, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in

Word lid van Adformatie

Om dit artikel te kunnen liken, moet je lid zijn van Adformatie. 15.000 vakgenoten gingen jou al voor! Meld je ook aan met een persoonlijk of teamabonnement.

Ja, ik wil een persoonlijk abonnement Ja, ik wil een teamabonnement
Al lid? Log hier in